Nyheder5. august 2009

Sidney Lee: Scorer 22.000 i timen

Realitystjernen tjener kassen på at være kendt

Efter at Sidney medvirkede i sidste sæson af "Singleliv", er han blevet så kendt, at han i weekenderne kan inkassere megabeløb som gæstebartender og dj rundtomkring i de danske provinsbyer.

Bandana-banditten behøver ikke at svinge mange drinks over bardisken, før han har til huslejen, for klubberne betaler villigt helt op til 22.000 gode danske kroner for hans indsats … altså i timen.


Selv om Sidney nyder godt af sin status som realitystjerne, vil han meget gerne prøve kræfter med noget andet i fremtiden.
- Jeg vil gerne væk fra realityprogrammer og prøve at lave skuespil, når jeg har filmet den sidste "Singleliv" til efteråret. Men det er lidt svært, fordi man bliver sat i bås som hjernedød, hvis man laver reality. Men min manager er i gang med at undersøge mulighederne, og der er "noget hemmeligt" i udlandet, som jeg ikke kan tale om, siger Sidney Lee til Ekstrabladet.dk.

Det kan nok være, at den brunede wrestler er klar til nye og mere seriøse udfordringer, men foreløbig kan danskerne se ham i programmet "Fangerne på fortet", som har premiere den 22. august.

Sponsoreret indhold