Nyheder20. juli 2009

Sidney Lee: Månelandingen var fup

For 40 år siden gik de første mennesker på månen. Den bedrift bliver fejret verden over, men det danske realityfænomen kipper ikke med flaget
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/juli/sidneyleetrorikkepaaarmstro-jpg.jpg
 Foto: Niels Steen Andersen & Polfoto

30-årige Sidney Lee, som blandt andet er kendt for sin overdrevne brug af selvbruner og påtagede amerikanske accent, elsker normalt alt, hvad der kommer fra - eller bare har med USA at gøre, men månelandingen den 20. juli 1969 har han ikke det mindste tilovers for.

40 år efter de berømte ord "Et lille skridt for mennesket - et kæmpe spring for menneskeheden" er Sidney Lee ikke sen til at underkende, at Neil Armstrong nogensinde har sat sine berømte fødder på månen.

- Altså, for det første vil jeg sætte mit liv på, at vi aldrig har været på månen. Det har jeg sagt de sidste 15 år, for vi havde slet ikke den rigtige teknologi dengang, siger den bandanaklædte TV-wrestler, da SE og HØR ringer for at høre, hvad han ville have sagt, hvis han havde været den første på månen.

- Hvis jeg stod deroppe en dag, ville jeg sige "jeg har internal damage". Det var noget, jeg engang sagde i et TV-program om wrestling, fordi jeg ikke kunne huske, hvad indre blødninger hedder på dansk, indrømmer realityfænomenet.

Sebastian Dorset støtter Sidney Lee

Sidney Lee står ikke alene med sin skepsis omkring månelandingen. Komikeren Sebastian Dorset har også sine forbehold - han udtrykker dem dog med et glimt i øjet og uden at sætte livet på spil.

- Jeg tror da på, vi har været deroppe, men det har altid undret mig, hvem der filmer Neil Armstrong, i det øjeblik han træder ud af rumkapslen.

Sponsoreret indhold