Sidney Lee: Klar til ”Fangerne på Fortet”

Susan K er en af de dejlige damer, der skal med Sidney Lee til Fort Boyard

Susan K er en af de dejlige damer, der skal med Sidney Lee til Fort Boyard

Foto: All Over

I staren af juli rejser realitystjernen Sidney Lee til det efterhånden legendariske Fort Boyard for at optage et afsnit af "Fangerne på Fortet."

Sidney Lee var ikke i tvivl, da han skulle vælge sine holdkammerater. Han vil nemlig gerne have en flok flotte damer med sig til det franske fort. Og får han. Det nemlig lykkedes ham at samle Susan K, modellen Jackie Navarro TV-vært Stine Kronborg fra The Voice.

- Jeg ville enormt gerne have Susan med. Og Jackie Navarro og Stine fra Voice. Det er et sjovt hold, vi har det bare sjovt sammen, siger han til eb.dk.

Den selvbrunede holdkaptajn går meget op i sin titel, idet han slipper for at røre ved edderkopper eller stå ansigt til ansigt med en tiger.

- Jeg er frisk på de meste, men der er jo altid nogle opgaver, man helst vil slippe for ikke?

Vil ikke være en sløj makker

For at tage sig bedst muligt ud under strabadserne på fortet, er Sidney Lee gået i gang med at løfte vægte i træningscentret. Og selvom Sidney har et ry for at være ekspert i at smøre sig ind i selvbruner, er den kulørte creme ikke nok, når man skal være holdkaptajn i "Fangerne på Fortet"

-Jeg tager en masse sol, så jeg kan se ordentlig ud. Ellers fremstår man bare som sådan en sløj makker. Jeg vil gerne være i ordentlig form, for vi skal fandme vinde det her, siger han.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close