Nyheder2. november 2009

Sidney Lee: Kæresten døden nær

Zara Yüksel smadret til ukendelighed i alvorligt biluheld i Århus
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/november/sidney-zara-uheld-jpg.jpg
 Foto: Uffe Kongsted/MSN Starlounge

Sidney Lees kæreste gennem den sidste halvanden måned, Zara Yüksel, har været involveret i et alvorligt biluheld i Århus, hvor hun bor.

- Ja, det er sateme noget lort! indrømmer Sidney og fortæller, at Zara har fået smadret sit kønne ansigt, trykket sine ribben og brækket en arm, så hun går med en metalplade i armen.

Ikke tid til sygebesøg

- Jeg kunne ikke forstå, jeg ikke havde hørt fra hende de sidste 9 dage, så jeg ringede, forklarer Sidney, som dog ikke er til sinds at ræse til den jyske hovedstad, selv om kæresten går med krykker og ligger forslået hen.

- Jeg skal lægge stemme til en tegnefilm, så jeg har ikke tid til at besøge hende, men jeg tager til Århus på fredag. Lægerne siger, at det var virkelig godt, hun er i så god, fysisk form, for ellers havde hun nok ikke overlevet, siger hr. Lee forstående.
Det er ikke mere end et par uger siden, Zara Yüksel var på hospitalet med en blindtarmsbetændelse, og ugen før gik yndigheden ned med en alvorlig influenza.

På sit sygeleje har Zara Yüksel p.t. telefonen slukket og har derfor ingen kommentarer til sit skrantende helbred og sit skrantende held i trafikken.

Læs Zaras egen beretning i SE og HØR på torsdag.

Sponsoreret indhold