Sidney Lee: Julekalenderen droppet

Sidney Lees julekalenderdrømme er nu en saga blot

Sidney Lees julekalenderdrømme er nu en saga blot

Foto: Claus Poulsen

For lidt over en måned siden berettede en tydeligt stolt Sidney Lee, at han havde fået en rolle som en slags "sig selv" i DR2's satirejulekalender H*A*S*H.

Nu kan realityfænomenet så fortælle, at der alligevel ikke bliver nogen julekalender i år.

- De havde først skrottet den, men så fik jeg at vide, at den var blevet godkendt, da jeg kom med. Men nu bliver den ikke sendt som julekalender alligevel, siger Sidney Lee til seoghoer.dk her få dage før den 1. december.

- Jeg ved ikke, hvorfor han (Sidney Lee red.) har fået at vide, at det var en julekalender - jeg varetager ikke kommunikationen med skuespillerne og andre, som lægger stemme til. Der er intet i indholdet, som gør, at det er jul. Jul nævnes ikke noget som helst sted, forklarer chef for DR2, Arne Notkin.

Selvbrunercharmøren er dog yderst fortrøstningsfuld omkring projekt H*A*S*H, hvor han lægger stemme til figuren Bimbo - en fyr med bandana, selvbruner og amerikansk accent.

- Jeg er ligeglad med, at det ikke bliver en julekalender. Den kommer stadig, men først i det nye år. De skal lige finde ud af, om den passer bedre til DR1, eller om det måske skal være en biograffilm. Det bliver kult, forudser Sidney Lee optimisktisk.

- Det er meget ambitiøst med en biograffilm, lyder det fra DR2-chefen, som dog bekræfter, at der stadig er planer om at sende enten hele serien eller de bedste dele af den i det nye år.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close