Sidney Lee: Jeg knalder stadig med Winnie

Sidney Lee og Winnie er begyndt at dele dyne igen

Sidney Lee og Winnie er begyndt at dele dyne igen

Foto: All Over

Det virkede som om, at blev sat en slags punktum i deres forhold, da Winnie Lock Dall fornylig gik ud og svinede Sidney Lee til i BT og blandt andet fortalte om en sexvideo med ham og en blondine.

Læs også: Sidney Lee frygter ny sexvideo

Men trods alle beskyldningerne fra ekskæresten, som blandt andet kaldte ham en patologisk løgner, ses Sidney Lee stadig med Winnie. Det fortæller han til seoghør.dk.

- Det er lang tid siden jeg sidst har været i byen i København. Jeg har haft rigtig travlt med mine bartender jobs og så har jeg også været lidt doven, men sidste gang, jeg var i byen mødte jeg tilfældigt Winnie, fortæller Sidney Lee.

Det var i forrige weekend, og ifølge selvbruner-charmøren endte gensynet med, at de tog hjem sammen. Siden har de set ret meget til hinanden.

- Vi knalder bare, smågriner Sidney Lee, som godt selv kan se det komiske i, at de endnu en gang er sammen - især efter Winnies udtalelser om ham.

Læs også: Sidney Lees ekskæreste: Han er en patologisk løgner

- Folk synes også, det er lidt underligt. Men altså. Jeg er ligeglad med, hvad hun har sagt. Det er jo old news, hvis nogle af tingene passer, griner han.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close