Nyheder21. februar 2011

Sidney Lee: I sexorgie med Mille

Realitystjernen og hans venner gav den gas med Klovn-babe og gruppesex på billigt hotelværelse i København
De festglade knægte hyggede sig gevaldigt med Mille i sommer
De festglade knægte hyggede sig gevaldigt med Mille i sommer
 Foto: Claus Poulsen

Det var noget af en seance, der i sommer indledte Sidney Lees og 2 venners tur rundt i landet i TV-programmet "Rock 'n' Roll Camping".

Bandanagutten og kammeraterne Casper og Dennis tilbragte således natten inden afrejse med en omgang mislykket bunkepul på et hotel.

Kunne ikke få den op at stå

- Sidney havde drukket for meget til at kunne få den op at stå. Han prøvede så med en halvslap diller, men det lykkedes ikke rigtigt, fortæller Helene-Marie Blixt, der var ene pige blandt de 3 campingvenner og blandt andet er kendt som den storbarmede pornodulle fra plakaten til den seneste "Klovn"-film.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ec54f26fe71648b58a06a9b0bb17d865.jpg


Helene-Marie Blixt - også kendt som Mille - gav den gas med metal-drengene på hotelværelse

Sidney Lee har ellers tidligere udtalt, at han er ivrig forbruger af den omdiskuterede sexpille Vievax.

Gav op

- Casper og jeg kyssede først lidt, mens Sidney havde gang i en anden pige. Hun ville så ikke noget alligevel og tog hjem, siger Helene-

Marie og fortæller samtidig, at heller ikke Casper kunne få den op at stå, fordi Sidney Lee kiggede på.

- Men efter at Sidney opgav og lagde sig til at sove i overkøjen, lykkedes det for Casper. Så knaldede vi, mens Sidney lå og snorkede, lyder det fra brystbomben.

Alkohol og stoffer

Tredjemanden Dennis deltog ikke aktivt i udskejelserne på hotel CABINN på Frederiksberg i København, fordi han på det tidspunkt havde en kæreste.

- Så han sad bare i sine boksershorts og kiggede på, lyder det fra Helene-Marie.

Hverken Sidney eller Casper brugte kondom, da de knaldede deres kvindelige selskab.

Ingen baby-Sidney

- Men bare rolig. Jeg tager p-piller, så der kommer ikke nogen Sidney II. Det kunne ellers være smukt, griner hun. Sidney Lee kan intet huske om aftenens udskejelser.

- Siger hun, at jeg deltog i gangbang (flere mænd har sex med én kvinde, red.)? Det kan jeg slet ikke huske noget om. Jeg var simpelthen for blæst på grund af alkohol og stoffer.

- Det er da rigtigt, at vi var på hotelværelset på et tidspunkt. Men at jeg deltog, erindrer jeg intet om, fortæller han.
Sponsoreret indhold