Nyheder 25. august 2009

Sidney Lee: Hvem er Simon Kvamm?

Selvbrunercharmøren har ikke ret meget til overs for Nephew-forsangerens kritik af deltagerne i ”Fangerne på fortet”

Simon Kvamm så sammen med over en halv million andre danskere med, da genudsendelsen af premieren på "Fangerne på Fortet" rullede over skærmen mandag aften.

Men man kan ikke ligefrem påstå, at Nephew-sangeren var imponeret over hverken programmet eller persongalleriet i den første udsendelse.

- Har netop set lidt af fangerne på fortet og overvejer om de 8 deltageres samlede IQ ikke rent faktisk holder sig under de 100…, lyder det fra sangeren på Twitter.

Den kommentar får Stine Kronborg, Nicholas Kiesa og Jackie Navarro til at fare i flint og forsvare deres intelligens overfor MSN Starlounge.

Men mens de andre deltager gakker ud og svarer igen, er reality-fænomenet Sidney Lee helt kold.

- Jeg kender ham ikke. Men min IQ er ikke under 100, fastslår Sidney Lee overfor MSN Starlounge.

- Det er nemmere at svine en til, når man ikke har været derude. Men jeg ved ikke helt, hvem Simon Kvamm er. Så hans kommentarer kan jeg ikke rigtigt tage mig af, siger TV-personligheden.

Til nysgerrige læsere, kan vi oplyse, at Simon Kvamm udover fra bandet Nephew, som han er forsanger i, også har slået sit navn fast i forbindelse med "Drengene fra Angora" og "Angora By Night", som han havde en tredje del af skylden for.

Sponsoreret indhold