Sidney Lee: Her er min kæreste

Her er Sidney Lees kæreste

Her er Sidney Lees kæreste

Foto: Jacob Ljørring / facebook.com

Den 30-årige scoretrold er blevet ramt af Amors pil i form af den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Zara Yuksel.

- Vi mødtes på en date i forbindelse med optagelserne til "Singleliv", og så blev vi rigtig glade for hinanden, fortæller det nyforelskede realityfænomen, som mødte sin nye kæreste for 1. gang i weekenden.

Men selv om parret kun har set hinanden 1 gang, er de ikke blege for at kalde sig kærester, og allerede i weekenden gjorde de forholdet officielt på Facebook.

Kærlighed ved første blik

Sidney Lee lyder da også som en smaskforelsket teenager, når han fortæller, hvad han faldt for ved Zara.

- Først og fremmest hendes personlighed. Hun er en partytøs med knald på, og det kan jeg rigtig godt lide. Så hendes udseende: Hun er mørk og træner fitness, og har stillet op til DM … hun er bare pissedejlig, sukker Sidney Lee, som har det godt med, at Zara har været med i "Paradise Hotel", så hun er vant til medieræset omkring hans person.

Slut med "Singleliv"?

Det eneste skår i glæden omkring hans nye kæreste er spørgsmålet om, om han kan fortsætte i "Singleliv", når nu han ikke længere er single.

- Det er det, jeg lige skal finde ud af. Vi skal ses igen på fredag, hvor vi skal lave endnu en optagelse til "Singleliv", men jeg ved sgu ikke lige, hvad vi gør, siger selvbruner-charmøren og lyder ikke, som om han har lyst til at opgive sin TV-karriere.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close