Nyheder28. maj 2009

Sidney Lee: Går nye veje

Realityfænomenet har besluttet sig for at indtage TV 2 Zulu, men det er langtfra lutter lagkage
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/sidneyleevilidjaevleraes1-jpg.jpg
 Foto: Michael Medgyesi

Den selvbrunede realitywrestler har indledt en ny mission. Han er dybt betaget af "Zulu Djævleræs" og fuldstændig fokuseret på selv at komme med i programmet.

Han har alle de forrige 3 sæsoner derhjemme og er allerede begyndt at øve sig på en af sine spillemaskiner, men vejen til djævleræset er ikke uden huller og forhindringer.

Sidney Lee har blandt andet forsøgt sig med at sparke døren ind hos TV 2 for at få en fod indenfor til programmet. Desværre mødte Sidney Lee op på hovedbanegården, hvor "Go' aften Danmark" holder til, og kom mildest talt forkert ind på TV-værten Michelle Bellaiche, der endte med at smide ham ud frem for at hjælpe ham videre i systemet.

Se det hele her





Seoghør.dk fangede Sidney Lee over telefonen for at høre, hvad hans næste træk bliver, og hvad det egentlig er, han har gang i.

- Det næste skridt, det er … det ved jeg ik' … jeg er bare nødt til at blive ved med at prøve og se, hvad der sker. Det er selvfølgelig irriterende, at de ikke vil have mig med og alt muligt.

Hvad vil du gøre?

- Hvad som helst.

Men hvorfor er det så vigtigt for dig?

- Jamen ... det ER bare vigtigt. Det er bare noget, jeg har øvet mig rigtig meget til. Det skal jeg sgu bare med i, fastslår Sidney Lee.

SE og HØR følger den interessante mission.

Sponsoreret indhold