Nyheder18. februar 2013

Sidney Lee: Frygtede kagerulle-prygl

Et par teenagepiger gav realitygøgleren en aften, han sent glemmer
Sidney er 34 år, men bliver aldrig for gammel til at feste med teenagepiger.
Sidney er 34 år, men bliver aldrig for gammel til at feste med teenagepiger.
 Foto: Thomas Laursen



Det var en skrivelysten Sidney, der satte sig til tasterne søndag aften. Reality-gøgleren havde brug for at lette sit hjerte, efter han lørdag nat havde haff en bytur langt udover det sædvanlige. Ja, man skulle næsten tro, der var tale om en film.

Bandana-gøgleren var - sammen med en anden fyr og to teenagepiger - i de tidlige morgentimer taget op i en lejlighed ejet af den ene piges mormor.

Sidney Lee: Uddeler skideballe

Sidney Lee truet med kagerulle

Oppe i lejligheden får Sidney og den anden fyr besked på at være stille, men med alkohol i blodet og søde piger i rummet, er så noget jo nemmere sagt end gjort.

- Det banker på døren nu, og alle går i panik! jeg hopper af reaktion om bag et gardin, som jeg vist nok, havde set i en gammel film, skriver Sidney på Facebook.

Rasmus Seebach: Vild bytur

Imens gemmer den anden fyr sig under dynen, og mormor åbner døren.

- Døren går op, og der står en ældre dame (i de største trusser jeg har set i mit liv). I hånden har hun sådan en kagerulle, fortsætter Sidney.

Sidney Lee må flygte

Herefter losser den ene pige Sidney over skinnebenet, og mormor kommer farende hen imod ham med kagerullen. Realitystjernen flygter ud af lejligheden men glemmer i farten sine slangeskinds cowboy-støvler.

- Jeg kommer ud på gaden, og den anden fyr er nu kommet ned af trappen, og vi griner højlydt over, hvor fucked alt det her er. Ca 30 sekunder efter rammer mine støvler gaden hårdt fra 4. sal, skriver Sidney.

Læs realitystjernens egen fortælling her på Facebook.

Sidney Lee: Hadebreve fra kristne

Sponsoreret indhold