Nyheder9. juni 2009

Sidney Lee: Endelig lykkedes det

I løbet af få dage har realityfænomenet både besøgt ”Zulu djævleræs” og ”Go’ aften Danmark”
Sidney Lee er en eftertragtet mand
Sidney Lee er en eftertragtet mand
 Foto: Peter Grosen

Igennem længere tid har Sidney Lee kørt en tyk kampagne for at komme med i "Zulu djævleræs", som han hævder er hans yndlingsprogram.

Hans forsøg på at opnå en invitation indebar blandt andet et humoristisk besøg hos Michelle Bellaiche fra "Go' aften Danmark" og et smut forbi Sidney Lees idol Biker-Jens.
Mødet med Michelle Bellaiche endte katastrofalt, idet hun gjorde det helt klart for Sidney Lee, at han aldrig skulle regne med en invitation til "Go' aften Danmark", men tirsdag aften havde TV-værten skiftet mening.

Den selvbrunede Sidney Lee tonede nemlig frem til de velkendte toner på programmet og afslørede - hvad der længe har været klart for mange - at skænderiet med Michelle Bellaiche var pure opspind.

- Det var Zulu, der bad mig om det, fordi mange tror, at jeg bare vader ind i programmer og tror, jeg kan være med, fortalte Sidney Lee.

Lørdag var Sidney Lee så rent faktisk med i "Zulu djævleræs", hvor han kørte sammen med sin realitymakker Susan K, og oplevelsen levede helt op til hans forventninger.

- Det var rigtig sjovt. Nu kan jeg jo ikke afsløre, hvem der vinder eller noget, men jeg er helt sikkert frisk på at køre igen til næste år, siger Sidney Lee til seoghør.dk umiddelbart efter tirsdagens besøg i "Go' aften Danmark".

Her kan du gense skænderiet mellem Sidney Lee og Michelle Bellaiche.


Sponsoreret indhold