Sidney Lee: Alle tror, jeg tager steroider

Nu skal det være slut med fastfood for Sidney Lee.

Nu skal det være slut med fastfood for Sidney Lee.

Foto: All OverDer var engang, Sidney Lee var regulær bodybuilder og stod knivskarpt med muskler nærmest så store som Schwarzeneggers i Hollywood-stjernens velmagtsdage.

Siden tog reality, druk og fastfood over, og Sidney blev mere almindelig at se på tenderende til det fedladne.

Sidney Lee: Skræmmer nevø fra vid og sans

Men nu skal det være slut. Sidney Lee er begyndt at træne igen, og det har på bare to måneder hurtigt givet resultat. Faktisk så hurtigt, at folk beskylder ham for - som i gamle dage - at tage steroider.

- De fleste tror jeg er på steroider, men det har jeg ikke været på siden 2009, så det må være generne, der spiller ind.
Og så træner jeg også seks gange om ugen og jeg er begyndt at spise sundt, fortæller Sidney til seoghør.dk og beretter, at kosten bl.a. består af æggehvider, kyllingebryst, brune ris, yoghurt, tun og bananer.

Hvis man kigger på billedet til denne artikel kan det være svært at forstå, at Sidneys nuvundne muskelmasse udelukkende skyldes hård træning. Og sådan forholder det sig da heller ikke helt.
'
- Jeg driker N.O.-Xplode (et pulver, red.) før træning, som er en form for kreatin og ISO100 protein efter træning. Intet af det er ulovligt i DK, forsikrer Sidney Lee.


Sidney Lee er kommet til at se således ud på bare to måneder. (Foto: Facebook)Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close