Nyheder8. juni 2009

Sidney Lee: Afslører sin dybeste hemmelighed

Nu er den her langt om længe – reality-stjernens selvbruner-guide
Sidney Lee smører sig 1 gang om ugen
Sidney Lee smører sig 1 gang om ugen
 Foto: Claus Poulsen

Det har længe været et mysterium, hvordan den professionelle gamer farver sin veltrimmede krop, så den bliver lækker chokoladebrun.

For selv om Sidney Lee har penslet den på landsdækkende TV, har det indtil nu været en hemmelighed, hvordan han ordner ryggen og hvilket mærke, der er hans fortrukne.

Det afslører han nu på hjemmesiden sidneylife.dk, hvor han løbende opdaterer fra sit liv.

- Hvis jeg skal på en date i byen eller andre ting, bruger jeg pro-tan selvbruner til kroppen. Det smører jeg på min overkrop fra mave til hals med en pensel. Tricket ligger i at smøre med bløde strøg og sørge for også at få det helt ud på fingrene uden det bliver klumpet, skriver reality-fænomenet.

Sådan smører han ryggen

- Det spørgsmål jeg altid får er selvfølgelig, hvordan jeg smører det ud på ryggen… det er nemt. Man tager en lang pensel, så kan man nå hele vejen rundt, afslører den evige single.

- Til mit ansigt bruger jeg sunspa (tan in a can), som jeg sprayer i mit ansigt og på halsen. Jeg gør sådan, at der ikke kommer forskellige farver fra overkrop til hals ved at justere det med penslen, skriver Sidney Lee, og afslutter med et opråb til folk, som har fået mod på at forsøge sig med hjemmebruningen:

- Vigtigt: Mal ikke ørene. Det har jeg prøvet. Det GÅR galt!!, forsikrer Sidney Lee.

Selvbruner-eksperten oplyser desuden, at det tager omkring 30 minutter at smøre kroppen ind og det skal gøres cirka en gang om ugen.

Pensler han det hele?

- Det er godt at være i bad først, så man kan skrubbe den døde hud af, tilføjer den bandana-klædte reality-stjerne, der ikke kan anbefale at tage hvidt tøj på efter påføringen, da det smitter rimeligt heftigt af.

Og nu til det helt store spørgsmål. Smører han sig virkelig over HELE kroppen?

- Om sommeren putter jeg det også på benene, men ellers er det kun fra livet og op. Det giver nogle sjove reaktioner når man har en pige med hjem - hvis man når så langt, griner Sidney Lee.

Sponsoreret indhold