Nyheder 10. juli 2008

Sheryl Crow: Jeg er depressiv

Den smukke musiker fortæller nu åbent om sine mange år med alkoholmisbrug og selvmordstanker

Sangeren og grammyvinderen Sheryl Crow er depressiv og har været så langt ude, at hun overvejede selvmord. Det fortæller hun nu åbent , og hun håber på, at hendes erfaringer kan hjælpe Britney Spears.

- Jeg har et svært sind, og mine depressioner var værst da jeg var i 20'erne. Jeg havde en periode på seks måneder, hvor jeg slet ikke kunne klare mig selv. Jeg kunne ikke engang komme ud af huset, fortæller Sheryl Crow til avisen "Globe".

Sangfuglen fik professionel hjælp til at komme igennem den hårde periode, men depressionerne vil altid være en del af hendes liv.
- Antidepressiv medicien og terapi hjalp mig, men depressioner er en kemisk ting, som altid har været en del af mit liv, siger hun.

Selvmordstanker

Sheryl Crow var til tider så langt nede, at hun tænkte på at tage sit eget liv. Hun fik dog sit musikalske gennembrud, og det forhindrede hende i selvmord. Livet som musikstjerne førte dog til et massivt alkoholmisbrug. Hun måtte have sprut for at kunne stå på scenen.

- Jeg følte ikke, at jeg kunne optræde uden Jack Daniels, og jeg kunne heller ikke tage hjem uden, fortæller hun

Senere i livet måtte Sheryl kæmpe mod brystkræft - en diagnose, som hun fik stillet kort tid efter hun brød med ekskæresten Lance Armstrong, som også har været ramt af kræft.

- Jeg gik fra at have det skidt til at få det værre. Men der var kun en ting at gøre: At komme igennem det.

Sheryl Crow vandt kampen mod kræften og fandt ud af, at hun trængte til at være noget for andre end sig selv. Derfor adopterede hun kort tid efter sit sygdomsforløb sønnen Wyatt, som nu er et år.

Vil hjælpe Britney

Den 46-årige sanger håber nu på, at hendes egen livshistorie kan hjælpe den 26-årige kollega Britney Spears.

- Jeg har ofte tænt på at ringe til hende for at tilbyde min hjælp. Jeg vil gerne tage hende med til Nashville - væk fra al galskaben i LA. Her kan hun bare være sammen med hestene og menensker, som kun vil hende det godt. Den pige trænger til en ven, nogen må gøre noget for hende, siger Sheryl Crow.

Sponsoreret indhold