Nyheder16. august 2015

Shaka Loveless: Vi havde det endnu federe bag kameraet

Den aarhusianske sanger elskede optagelserne til "Toppen af Poppen"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tap_2015_dm019.jpg
 Dan Mariegaard

Her til aften løb det første afsnit den nye sæson af "Toppen af Poppen" over skærmen, og i det allerførste afsnit var det den aarhusianske musiker Shaka Loveless, der stod for skud.

Og Sebastian, Lars Lilholt, Isam B, Stine Bramsen, Oh Land og Mathias Kolstrup kom alle med deres egne versioner af Shakas mange sange.

- Det har været rigtigt fedt. Det er ikke helt fremmet for mig, men det der med at have en hel aften, hvor seks mennesker spiller dine sange, det er ret vildt. Det havde jeg ikke prøvet før, fortæller Shaka Loveless til SE og HØR.

Og selv om man måske ikke helt kunne se det på TV-skærmen, så var det noget der berørte den 31-årige sanger.

- Jeg ved ikke, om man kunne se det på mig, når man ikke kender mig. Men jeg var ret blown away over hele situationen, fortæller han.

Udover at have hørt sine sange i helt nye udgaver, så fik Shaka også seks nye venner med hjem fra opholdet i Skagen.

- Det var simpelthen så hyggeligt deroppe, og bag ved kameraet havde vi næsten endnu bedre snakke, end vi havde mens kameraerne kørte, siger han efter hjemkomsten tilbage til København.

Specielt to af de andre medvirkende overraskede Shaka. Og rent aldersmæssigt, er det nok de to, som Shaka har allermindst tilfælles med.

De to aldrende mænd, Lars Lilholt og Sebastian, gjorde nemlig stort indtryk.

- De er virkeligt sjove. Jeg har grint meget. Der har været nogen af de der små interviews, som jeg ikke har kunne gennemføre fordi Lars bare fucking fyre den af, han er virkeligt sjov.

null

Sponsoreret indhold