Nyheder11. november 2013

Shaka Loveless: Det største jeg har prøvet

Det var en tydeligt overrasket Shaka Loveless, der løb med titlen som årets danske mandlige kunstner lørdag ved årets DMA.
Shaka Loveless modtog prisen for bedste mandlige kunstner ved DMA. Foto:
Shaka Loveless modtog prisen for bedste mandlige kunstner ved DMA. Foto:
 All Over



Shaka Loveless kunne ikke skjule sin overraskelse, da han lørdag aften modtog prisen for årets danske mandlige kunstner ved årets Dansh Music Awards.

- Jeg kan hundrede procent ærligt sige, at det havde jeg kraftedeme ikke regnet med. Slet ikke i den her katagori, siger han til Newspaq.

Den unge sanger var da også oppe imod et ualmindeligt stærkt felt, der talte Mads Langer og Peter Sommer. Sidstnævnte ville Shaka Loveless selv have givet prisen til.

- De har begge gjort det rigtig godt, men jeg synes faktisk, at Peter har lavet årets plade, fortæller han.

Shaka Loveless: Jeg er single

Shaka Loveless slog for alvor igennem med sangene "Tomgang" og "Ikke mere tid", der begge udkom i 2012. Siden da har karrieren taget fart, og nu kan den populære hitmager altså bryste sig af titlen som årets danske mandlige kunstner.

- Jeg synes, det er en rigtig, rigtig stor pris, jeg har fået. Især fordi jeg er oppe imod Peter og Mads. Det viser ligesom, hvor højt niveauet er, for de har kraftedeme gjort det godt begge to.

Selv indrømmer han, at det er gået så hurtigt, at han ikke altid selv kan følge med rent mentalt.

- Det sidste halvandet år er der sket så mange ting, jeg ikke kan huske, fordi det er gået så hurtigt. Men jeg nyder den energi, det giver mig. Det er lidt som om det hele bare er én stor positiv energi.

Med den fornemme statuette på hylden, har den unge sanger da også svært ved at forestille sig, hvad det næste mål skal være.

- Jeg ved det fandeme ikke altså. Det her er nok det største, jeg har prøvet. Jeg ved faktisk ikke, hvad jeg skal sige. Jeg er helt mundlam, lyder det fra en glad Shaka Loveless, inden han sætter kursen mod baren for at fejre den eftertragtede pris.

Shaka Loveless: Vanvittig angst













Sponsoreret indhold