Nyheder3. februar 2014

SF smadrer Qvortrups Thailands-ferie

Måtte haste hjem, da SF forlod regeringen
Af af
Henrik Qvortrup og DFs Pia Kjærsgaard.
Henrik Qvortrup og DFs Pia Kjærsgaard.
 Foto: Kaspar Wenstrup
Det var ikke kun regeringen, der blev sprængt til atomer af DONG-aftalen med investeringsbanken Goldman Sachs og SF's exit fra regeringen.

Også politisk kommentator på TV 2, Henrik Qvortrup, fik smadret en dejlig ferie i det varme Thailand, da Annette Vilhelmsen trak folkesocialisterne ud af regeringen.

Henrik Qvortrup: Med hår på

Qvortrup lagde på sin Facebookprofil ikke skjul på sin ærgrelse over at måtte afbryde ferien for at kunne udlægge regeringskrisen for danskerne på tv-skærmen..

- To kendsgerninger om denne regering: 1. Den beskar mine børnepenge. 2. Den udløste, at Thailands-ferien måtte afbrydes. Lander i CPH i morgen, skrev Qvortrup, da Vilhelmsen havde meddelt, at hun træder tilbage som formand og trak SF ud af regeringen.

Henrik Qvortrup taget af politiet
Tidligere på ferien havde Qvortrup nydt solen, Thailands badestrande og et af mange servicetilbud på feriestedet.

Han havde blandt andet fået lakeret neglene.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6aac6b58a3c748579fa2f011b3ebb8f4.jpgHenrik Qvortrups feriefoto af den dekorerede venstre fod.

- Endnu et flueben kan sættes på livets forunderlige rejse: Jeg har i dag fået udført pedicure af en thailandsk spastiker. Dette er resultatet, skriver Qvortrup i en opdatering fra ferien.

Sponsoreret indhold