Nyheder3. januar 2023

Sexlegetøjbutik afslører: Her er Danmarks frækkeste og kedeligste by

Sinful.dk afslører, hvor i Danmark der er købt mest og mindst sexlegetøj – og en masse andre detaljer om danskernes sexlegetøjskøb
Græsted er den by i Danmark, der køber mest sexlegetøj per indbygger.
Græsted er den by i Danmark, der køber mest sexlegetøj per indbygger.
 Foto: Colourbox

Er man Skandinaviens største e-handel for sexlegetøj, får man en masse data om danskernes soveværelsesvovestykker i kassen.

Det er lige, hvad Sinful.dk har indsamlet og det er tal, de gudskelov ikke blege for at dele, når et år går på hæld.

Derfor er det igen i år muligt at finde ud af, hvilke byer der har købt mest sexlegetøj per indbygger, hvem der har købt færrest, hvor det er sikrest at have sex, hvor det brummer mest og meget mere.

Græsted er klassens frække dreng

Runden starter i Græsted, som skal have stort tillykke med prisen som årets frækkeste by. Lars Løkkes hjemstavn købte som den eneste by i Danmark over tre gange så meget sexlegetøj som landsgennemsnittet.

I den anden ende af tabellen befinder Tranebæk på Langeland sig. Byen købte nærmest blot en tiendedel af landsgennemsnittet.

Et stort tillykke skal der også lyde til Aalborg, der kan bryste sig af prisen som årets sikreste by. Det var nemlig i postnummeret 9000, at der blev købt flest kondomer per indbygger.

Aalborg er også en af tre byer som har købt mest glidecreme sammen med Aarhus og København.

Apropos glidecreme kan man også blive klogere på en helt specielt forholdstal, hvis man går tallene lidt i sømmene.

I hele 2022 solgte Sinful sammenlagt 21.172 liter glidecreme. Regner man det op mod de 10.374 meter dildo, som ligeledes er røget over den digitale disk, kan det altså konkludes, at danskerne bruger lidt over 2 milliliter glidecreme per dildo-centimeter. Således klogere.

Michael og Camilla er storforbrugere

Skal man kigge lidt nærmere på personerne bag købet, står mændene for 57 procent af det samlede salg på sexlegetøjssiden.

De to navne, der har shoppet mest legetøj på Sinful.dk er Michael og Camilla. Aldersmæssigt er det de unge mellem 25 og 34 år, der står for den største del af salget. Hele 24 procent af salget bliver købt af personer i denne aldersgruppe.

Men både de 55 til 64-årige og personer ældre end 64 år står for 14 procent hver.

Vil du læse mere om de mange legetøjsstatistikker, kan du gøre det lige her.

Sponsoreret indhold