Sexborgmesteren: Så meget har jeg tabt mig

Pia Allerslevs nytårsforsæt var netop at tabe sig.

Pia Allerslevs nytårsforsæt var netop at tabe sig.

Foto: All OverHun ser godt ud, den københavnske kultur- og fritidsborgmester, Pia Allerslev, der blev kendt af hele Danmark som "sexborgmesteren", da hun flot og fræk svang sig på gulvet under "Vild med dans"

Men den slanke figur har også kostet.

Det er nemlig ikke sjovt at være hende i disse dage.

Nytårsforsættet var klart - Pia Allerslev skulle tabe sig, og det gik hun så straks i gang med.

- Januar er måneden, hvor jeg tager mig sammen og går på januar-detox. Jeg drikker ikke alkohol, spiser ingen sukker og alt det der, fortalte sexborgmesteren til Seoghør.dk, da hun og familien var til premiere på "Min søsters børn i Afrika" i Imperial.

Sexborgmesteren: Er hun stadig slank?

- Jeg har fundet ud af, at i januar må man godt sige nej til at drikke en flaske vin, det kigger folk ikke skævt til. Det lyder måske kedeligt, men jeg har faktisk smidt otte kilo siden 1. januar. Så det virker, afslørede hun.

Det er dog ikke alene bruddet med alkoholen og sukkeret, der har mindsket Venstre-politikerens krop.

- Jeg er selvfølgelig også begyndt at træne og spise væsentlig mindre, end jeg plejer. Ingen kulhydrater. Jeg synes, at det er en god måde at starte året på. Starte på en frisk og have det godt med sig selv, afsluttede hun.

Vild med dans: Pia Allerslev bytter mand igen


Pia Allerslev og hendes mand Christian var til premiere med deres børn, Freja, otte år, og Valdemar på seks. (Foto: Claus Poulsen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close