Nyheder23. februar 2014

’Selvoptagede’ Nicolai: Lykkelig med ung fyr

Den tidligere Paradise Hotel deltager har fundet lykken med en væsentlig yngre kæreste
Den tidligere Paradise Hotel deltager har fundet lykken med en væsentlig yngre kæreste
Den tidligere Paradise Hotel deltager har fundet lykken med en væsentlig yngre kæreste
 Foto: Privat

Nicolai Schwartz, der blev kendt for sin deltagelse i Paradise Hotel for nogle år siden, er i øjeblikket aktuel i DR3 programmet 'Selvoptaget', hvor en række tidligere reality-deltagere filmer dem selv og deres hver dag.

I programmet ses Nicolai som en festglad fyr, der smiler og lader som om han har det fantastisk. Men facaden er ved at krakelere og han antyder, at han måske ikke har det helt så fantastisk.

DENNIS KNUDSEN: KOM VIDERE NICOLAI

Dette var i sommer. Nu er livet noget anderledes for den 27-årige homo:

- Det går sgu godt nu. Det er min mand der har gjort at jeg stråler i dag og er super glad, siger han til seoghør.dk og fortæller om den 8 år yngre, blot 19-årige kæreste Nicklas Bøhm, der går i gymnasiet:

- Han er jo kun 19 år. Jeg troede det var løgn da han sagde det første gang. Jeg er jo 27. Men Nicklas er meget voksen af sin alder. Han er super klog og dygtig til alt, siger han stolt som sin unge kæreste.

Nicklas Bøhm var en af de elever der var ude for den forfærdelige Præstø-ulykke. En oplevelse som Nicolai mener, har modnet ham, og at de derfor føles som jævnaldrene:

"SINGLELIV"-NICOLAI: SNAVER MED HOLLYWOOD-CLAUS

- Efter han var med i den forfærdelige ulykke for et par år siden, er han bare blevet meget voksen. Jeg tænkte først at det ikke gik at date en på min lillebrors alder, for han er jo stadig teenager og bor hjemme hos hans forældre. Men jeg kan mærke på mig selv at jeg har det rigtig godt, og at han får mig på andre tanker end al det tv halløj og 'se mig, hør mig'. Det er rigtig rart, siger han.

Parret fortæller, at de overvejer at flytte til Aarhus, da Nicklas gerne vil læse til journalist på Journalisthøjskolen i Aarhus.

Sponsoreret indhold