Nyheder28. januar 2021

Seks fede serier, du kan streame gratis lige nu

Vi har fundet nogle af de bedste serier, du kan streame lige nu - helt gratis, uden binding
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/streaming3.jpg

Der findes så mange tv-serier, at det er ekstremt svært at finde de gode; dem, der er din tid værd. Vi har gode nyheder: Lige om lidt er det slut med at bladre i de endeløse sider med fyld på Netflix.

Her er nogle nøje udvalgte tv-serier, der kan holde dig fanget fra start til slut.

Alle er omfattet af gratis prøveperioder, så du kan streame dem lige nu uden at binde dig til noget.

Criminal Minds

De amerikanske tv-netværk følger seertallene ekstremt tæt. Det er kun de mest populære serier, der får en sæson mere.

15. sæson af Criminal Minds har netop haft premiere på Viaplay - og det siger en hel del om seriens kvalitet. Vi følger en specialenhed i FBI, der bruger psykologiske profiler til at fange seriemordere. En IMDB-score på 8,1 er heller ikke til at tage fejl af.

Selvom du ikke har set hele serien, behøver den næppe en lang introduktion. Serien om lægerne på Seattle Grace Hospital har vundet flere priser og bliver ofte nævnt som en af de helt store dramaserier. IMDB-scoren på 7,6 er da også bestemt i den høje ende.

Se Greys hvide verden på Viaplay: Du får to uger gratis.

Homeland

Carrie er en fremragende, men mentalt ustabil CIA-agent. Det gør hendes job ekstra svært, for er de terrortrusler, hun opdager, reelle eller noget, der mest af alt foregår i hendes eget hoved? Homeland har en brugerbedømmelse på 8,3 på IMDB.

Stream syv sæsoner af Homeland på Viaplay her - 14 dage gratis

Forhøret

Hvis vi skal være helt ærlige, er der kun én af Viaplays egenproduktioner, som er gode nok til en plads på listen her, nemlig den anderledes og stjernespækkede danske krimi Forhøret.

Efterforskeren Bjørn (Ulrich Thomsen) skyer ingen midler for at opklare hvem, der myrdede hans datter. Hvert afsnit er en afhøring af en ny mistænkt. Det er navne som Søren Malling, Lars Ranthe, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen og Trine Dyrholm. Og så er det en ret sjov detalje, at Ulrich Thomsens rigtige datter, Alma, faktisk spiller liget på retsmedicinerens bord.

7,0 på IMDB er slet ikke så tosset.

Hvert af de otte afsnit varer ca. 20 min - så du kan sagtens nå at se serien i løbet af de 14 gratis dage

For life

En fængselsindsat begynder at læse jura og hjælpe andre indsatte. Samtidig arbejder han på at bevise sin egen uskyld.

Serien har fået meget omtale, fordi rapperen 50 Cent har været med til at producere den og faktisk er den løst bygget på en autentisk historie. I 1991 blev Isaac Wright Jr. idømt livsvarigt fængsel for forskellige narkorelaterede ting.

Under afsoningen studerede han jura og i 1997 blev han frikendt pga. manglende beviser. I dag er Isaac Wright Jr demokratisk kandidat ved borgmestervalget i New York, der afholdes 2. november 2021.

For Life har 7,6 på IMDB.

Stream den gratis her

Gangs of London

Et moderne gangsterdrama, hvor vi kommer ud i alle afkroge af Londons underverden. Lederen af en gangsterfamilie bliver myrdet, og det får familien til at erklære krig. Men internt i familien er der langtfra enighed om strategien.

En IMDB-score på 8,1 ud af 10 er mere end godkendt.

Stream Gangs of London på Cmore - de første 14 dage er gratis

Seinfeld

Blandt komedieserier er der langt imellem vaskeægte kultklassikere, men det bliver ikke meget større end Seinfeld. På mange måder minder den om Venner - samme blanding af skøre mennesker, man kun kan elske.

IMDB-brugerne kvitterer med en bedømmelse på 8,8 ud af 10.

Se kultklassikeren gratis på Cmore nu: Du får 14 dage gratis

Sponsoreret indhold