Nyheder21. marts 2014

Seebach-kopi jagter små piger

Mulig pædofil udgiver sig for at være Rasmus Seebach på nettet
En mulig pædofil udgiver sig for at være Rasmus Seebach
En mulig pædofil udgiver sig for at være Rasmus Seebach
 Foto: All overUnge fans af popikonet Rasmus Seebach skal være ekstra forsigtige på de sociale medier for tiden. En mulig pædifil misbruger nemlig Rasmus Seebachs navn og kontakter nemlig småpiger. Det skriver metroxpress.

Gratisavisen har, efter at en bekymret mor advarer mod Seebach-kopien, selv kontaktet den falske Ralle på skype og udgivet sig for at være en 11-årig pige.

LÆS OGSÅ: Lasse Rimmers 10-årige datter truet på livet

De fik hurtigt et svar personen bag profilen, der både har billede, fødselsdato og bopæl, der stemmer overens med den virkelige sanger.

- Vil du kysse mig, spørger Rasmus Seebach-kopien efter et par minutters chat.

- Det ved jeg ikke... Tror jeg måske, svarer avisen under dæknanvet Emma Larsen på 11 år.

- Må jeg kysse dig, spørger personen og ringer kort tid efter på til "Emma".

LÆS OGSÅ: Kæmpe gennembrud i Maddy-sagen: Nu jagter de pædofil

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/56a92ab94cde45018e69ccf8b0797d0f.jpg


Moren til den 9-årige pige fortæller om oplevelsen på facebook, hvor hun også advarer andre forældre (Foto: Stinne Lund, facebook)

Moren til den blot 9-årige pige, der i virkeligheden fik kontakt med den falske Ralle, deler sin datters oplevelse og en stærkt advarsel til andre forældre på facebook:

- Har kontaktet politiet, og de beklagede, de kunne intet gøre, når jeg ikke havde mere på ham, så de opfordrede mig til at dele budskabet over alt, inkl. her på fb.
Del gerne...- så vi kan få stoppet denne pædofile satan!!, skriver hun.

LÆS OGSÅ: Se Seebachs håndværkerrøv

Gratisavisen har efterfølgende fået en kommentar fra Rasmus Seebachs manager, der opfordrer til at man melder det til politiet, hvis man støder på en falsk, børneglad stjerne på de sociale medier.

- Det er desværre ikke første gang jeg er blevet gjort opmærksom på misbrug af Rasmus' navn, og jeg ved at mange af Rasmus' kollegaer har oplevet samme problem, skriver Nicolaj Bundesen i en mail til metroxpress.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach vil giftes


Sponsoreret indhold