Nyheder20. april 2021

Se videoen: Reddet i sidste sekund fra at blive kørt ned af tog

Stationsmedarbejderen er blevet hædret af de indiske jernbanemyndigheder, fordi han reddede en seks-årig drengs liv
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En seks-årig dreng og hans mor kan takke skæbnen - og en årvågen stationsmedarbejder - for, at han er i live.

Lige nu skaber et videoklip fra et overvågningskamera på Vangani Station i det indiske distrikt Thane overskrifter.

I det 30 sekunder lange klip, som du kan se øverst i artiklen, ser man en kvinde gå med sit barn nær skinnerne. Drengen drages mod skinnerne, og pludselig falder han ned på skinnerne, mens man kan se et tog køre i høj fart mod stationen.

Kvinden, der ifølge The Indian Express er blind, bliver ramt af panik, da hun kan mærke, hendes søn pludselig har sluppet hendes hånd, mens hun også kan høre toget komme rullende mod stationen.

Den blinde kvinde famler forgæves efter sin søn, og i sidste øjeblik ser man en mand komme ilende over skinnerne. I sidste sekund får han løftet barnet væk fra skinnerne, mens han hurtigt også får reddet sig selv i sikkerhed, før toget kommer bragende.

Stationsmedarbejderen, der hedder Mayur Shelke, har efterfølgende fortalt, at det ikke var en nem beslutning at sætte i fuld fart over skinnerne mod drengen:

- Jeg var på skinnerne. Mit job er at give grønt signal til Udyan Ekspressen. Det var kun mig og stationsforstanderen, som stod på perronen. Jeg så Udyan Ekspressen køre mod barnet. Jeg blev nødt til at redde hans liv og begyndte at løbe mod ham. Inden for få sekunder blev jeg bange og overvejede at stoppe. Jeg satte endda farten ned. Men jeg kunne ikke se ham dø og begyndte igen at løbe, genkalder Shelke, der selv lige er blevet far, over for The Indian Express.

Efterfølgende har hans arbejdsgiver Central Railways uploadet den heroiske heltedåd på Twitter. Klippet er efterfølgende blevet delt af den indiske transportminister, som roser Mayur Shelke for hans mod.

Artiklen fortsætter under tweetet

Sponsoreret indhold