Nyheder24. april 2015

Se videoen: Ole Henriksens VILDE krop

SE og HØRs Hollywood-redaktion tog cremekongen med på stranden for at kravle i tov
Af af
SE og HØRs Hollywood-redaktion tog cremekongen med på stranden for at kravle i tov
SE og HØRs Hollywood-redaktion tog cremekongen med på stranden for at kravle i tov
 Foto: Tom McKenzie

1951.Det er årstallet på Ole Henriksens dåbsattest fra Nibe, Danmark. Her 63 år senere klatrer han i tov uden problemer på stranden i Santa Monica, Californien.SE og HØRs journalist og fotograf tog forleden med Ole på stranden. Og her demonstrede cremekongen, at han fysisk er helt i top. Bogstavelig talt.LÆS OGSÅ: Ole Henriksen: Nu er jeg rigtig amerikaner- Altså, jeg lever jo meget sundt, forklarer Ole, mens han kravler mange meter op i luften og hænger som en anden abe i udstrakt arm.Det er nok de færreste 63-årige, der klarer sådan en tur, og Ole var da også en smule nervøs for, om han stadig kunne klare det.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/10eeaa6ee6f6400e8b70fc7d4970e1a4.jpg

Hello America! Ole griner over hele femøren, da han når helt til tops i tovet på stranden i Santa Monica (Foto: Tom McKenzie)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4b1680bfeaa64ee291d80ed14186721c.jpg

De andre, der dyrker motion på stranden, er meget yngre end Ole. Og han får da også opmærksomhed, da folk ser, hvad han er i stand til. Det er nok de færreste, der tror, at han er over 60 år (Foto: Tom KcKenzie)- Det er noget tid siden, jeg har kravlet hele vejen op. Men jeg dyrker motion hver dag - om jeg er hjemme eller ude at rejse. Det giver mig energi, fortæller Ole efterfølgende over en frokost på det fashionable hotel Shutters on the Beach.LÆS OGSÅ: Ole Henriksen vinder fornem prisHer spiser han også sundt. Omelet uden tilsat salt - og med masser af grøntsager.- Jeg går også meget op i min kost. Når jeg for eksempel rejser, så har jeg altid min egen madpakke med. Også selv om jeg flyver første klasse. Jeg er lidt kræsen, siger han og griner.Og selvom han stadig arbejder konstant, så prioriterer han motion og sund kost i sin travle hverdag.- Det handler om planlægning. Intet andet. Alle kan gøre det, siger Ole Henriksen.LÆS OGSÅ: Ole Henriksen i dramatisk ulykkeOm lidt kan det være, at danskerne møder ham i fuldt vigør i Danmark. Han tager nemlig på foredragsturne i maj måned.- Så dyrker jeg bare motion på mit hotelværelse. Det er jeg vant til, siger Ole og griner.Du kan se videoen med Ole i hopla herunder:

Sponsoreret indhold