Nyheder15. december 2014

Se videoen: Medina overraskede med spontan intimkoncert

Se videoen fra hendes koncert ved Storkespringvandet her
Medina overrasker med spontan intimkoncert
Medina overrasker med spontan intimkoncert
 Foto: Officialmediva/Instagram
De julegaveshoppende københavnere fik sig søndag noget af en overraskelse, da de gik forbi Storkespringvandet på Strøget.

Her sad nemlig ingen ringere end Medina. Hun var mødt op for at overraske sine fans og andre interesserede ved at spille en minikoncert.

- Så blev det tredje søndag i advent og tid til endnu en lille ting. Jeg tog i dag forbi Storkespringvandet i København og spillede et par sange. Det var utrolig hyggeligt, og jeg håber, I kunne lide min idé, skriver den populære sangerinde på sin offentlige Facebook-profil.

Og Medina lagde også en video op fra den spontane udendørskoncert, som hendes godt 480.000 Facebook-følgere nu kan nyde godt af. I videoen taler hun kort til de fremmødte på Strøget i København, inden hun går i gang med at synge.

- Jeg har glædet mig sindssygt meget til i dag, og jeg har været nervøs på en helt anden måde, end man er, når man laver tv eller skal stå på scenen. Det her er meget federe, fordi jeg møder jer på en helt anden måde, siger den 32-årige superstjerne således.

Se Medinas uanmeldte optræden lige her:

Post by Medina.

Sponsoreret indhold