Nyheder22. april 2015

SE VIDEO: Nu tror Simon Cowell på magi

Tankelæsende tryllekunstner lukker munden på Simon Cowell
Af af
Simon Cowell er mundlam efter Jamie Ravens magi, og det sker meget sjældent, at den berømte brite holder mund i flere sekunder af gangen.
Simon Cowell er mundlam efter Jamie Ravens magi, og det sker meget sjældent, at den berømte brite holder mund i flere sekunder af gangen.
 Foto: All Over PressDer skal en del til at imponere Simon Cowell, der har set sin del af mere eller mindre talentfulde deltagere i programmer som X Factor, Britain's Got Talent og American Idol, hvor Simon Cowell for alvor slog sit navn fast på internationalt plan som hård, ubarmhjertig dommer.

LÆS OGSÅ: Cowell får undskyldning efter falske bøssebeskyldninger

Britain's Got Talent endte med verdensberømmelse for blandt andre Paul Potts og Susan Boyle, og nu kan en ny deltager fra dette program opnå verdensberømmelse.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/22320221d6bd4ff5aac68693482e5166.jpg


Jamie Raven imponerer Simon Cowell med et korttrick, hvor han angiveligt læser Cowells tanker. (Foto: All Over Press)

Det er den 31-årige tryllekunstner/magiker Jamie Raven, der også slår sig op som tankelæser.

LÆS OGSÅ: Susan Boyle: Berømmelsen har ødelagt min familie

Han var med til audition i uge to af 2015-udgaven af Britain's Got Talent og lukkede i den grad munden på Simon Cowell med et imponerende kort-trick, der tyder på, at han kan læse Cowells tanker.

- Du har fået mig til at tro på magi igen, siger Cowell, inden han - som de tre øvrige dommere - sender Jamie videre til hovedkonkurrencen i Britain's Got Talent.

Herunder kan du se tricket, der får Cowell til at blive helt paf:

Sponsoreret indhold