Nyheder13. juni 2014

Se traileren: Lars Løkke i stor Hollywood-film

Venstre-formanden spiller hovedrollen i ’filmen’
Af af
Lars Løkke i den nye Venstre-film - traileren er dog lavet i sjov som følge af Lars Løkkes politiske stormvejr i begyndelsen af juni
Lars Løkke i den nye Venstre-film - traileren er dog lavet i sjov som følge af Lars Løkkes politiske stormvejr i begyndelsen af juni
 Foto: YouTube


Skal man tro denne trailer, er der snart en ny film på vej med selveste Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen i den absolutte hovedrolle.

I "Wolf of Venstre" spiller Lars Løkke Rasmussen sig selv - en fadølsglad politiker, der ikke mener, at 2.000 kroner betyder det helt store, og - om han selv siger - har rejst rigtig meget på første klasse.

LÆS OGSÅ: Nyt: Lars Løkke på talerstolen

LÆS OGSÅ: Banging og udenomssnak: Her er Løkkes største øjeblikke

Hvis du går med tanker om at se filmen, bliver du nok skuffet. For traileren, der blev lagt på YouTube tidligere på måneden, er bare i lavet i sjov i kølvandet på det stormvejr, som Lars Løkke for nyligt oplevede. Ved partiets hovedbestyrelsesmøde 3. juni havde det meste af den danske medieverden erfaret, at Venstre-manden ville træde af som følge af de mange bilagssager - men seks timer efter mødet begyndte, trådte Lars Løkke ud og bekendtgjorde, at han stadig står i spidsen for partiet.

I den rigtige "The Wolf of Wall Street"-film, som er instrueret af Martin Scorsese, er det Leonardo DiCaprio, der spiller den unge børsmægler Jordan Belfort, der lever livet i den absolutte overhalingsbane med bunker af kokain og damer.

Sponsoreret indhold