Se Tina Dickow crowdsurfe

Tine Dickow kan også blive ramt af en god omgang koncertstemning og blive båret med i mere end én forstand. (Foto: AOP)

Tine Dickow kan også blive ramt af en god omgang koncertstemning og blive båret med i mere end én forstand. (Foto: AOP)

Foto: Dan Mariegaard

Da den danske sangerinde optrådte i Aarhus som led i de omrejsende koncerter i Grøn Koncert, blev hun grebet så meget af stemningen, at hun valgte at kaste sig ud i oceanet af publikum.

- Er i klar til at opfylde min vådeste drengedrøm? Spørger Tina Dickow midt i en instrumental del af en af sine sange, hvorefter hun forlader scenen for at komme ned til folk ved koncerthegnet.

- Hvordan gør man det her? Hvordan kommer man i gang? Spørger en lettere forvirret Dickow foran publikum, men hun dropper hurtigt analysen og lader sig bogstaveligt talt overgive i folkets arme.

Som du kan se i videoen herunder, er Tina svært begejstret for at få sin drøm opfyldt. Hun kan også vitterligt dirigere publikum i hvilken retning, hun gerne vil sendes.

 

 

 

;

 

Disciplinen at crowdsurfe er ellers omdiskuteret på festivalmiljøet, hvor man som her til Grøn Koncert gerne må udøve gerningen, mens et sted som Roskilde Festival har bandlyst crowdsurfing.

 

 Måske lader Tina Dickow sig kaste ud i publikum ved en anden Grøn Koncert, der fortsætter rundt til blandt andet Aalborg, Næstved og København.

Blandt andre kunstnere kan du også fange L.O.C., Medina og Christopher.

Du kan se en længere version af optrinnet her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close