Nyheder29. oktober 2017

Knæk Cancer: Se stjernerne på den røde løber

TV 2's stort anlagte Knæk Cancer-indsamlingsshow blev støttet af nogle af Danmarks mest kendte ansigter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kc-rl.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Det vrimlede med stjerner, der gerne ville vise deres støtte, da TV 2 i går holdt deres stort anlagte Knæk Cancer-indsamlingsshow.

Mange af de kendte navne, der dukkede op på den røde løber, havde sagt ja til at sidde i TV 2's call center, hvor man kunne ringe ind for at donere penge.

TV-værterne Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen stod i spidsen for indsamlingsshowet, og hele Danmark greb i den grad dybt i lommerne.

Svimlende 147.113.040 kroner blev der samlet ind.

- Det er jo et astronomisk beløb. Jeg ved, hvor meget det betyder. Det er virkelig noget, der batter for forskningen. Danmark gider godt at stå sammen og gøre noget med og for hinanden. Det er vigtigt for vores nationalfølelse, fortæller Mikkel Beha til SE og HØR efter indsamlingsshowet.

Se alle de kendte ansigter på den røder løber i galleriet nederst på siden.

Aller Media, udgiverhuset som blandt andet SE og HØR hører under, støttede for femte år i træk op om "Knæk Cancer" ved at sælge den populære "Knæk Cancer"-blomst.

En stolt chefredaktør for BILLED-BLADET, Annemette Krakau, kunne overrække en check på intet mindre end 4.556.792 kr. til "Knæk Cancer"-indsamlingen.

- Desværre har rigtig mange danskere kræft tæt inde på livet - enten ved selv at være ramt af denne frygtelige sygdom, eller fordi en af deres nærmeste er syg. Heldigvis støtter hele Danmark massivt op omkring Knæk Cancer-kampagnen, og i Aller Media er vi glade for, at vi med salget af Knæk Cancer-blomstern kan bidrage til indsatsen og derme til et bedre liv for mange mennesker i hele landet, siger Annemette Krakau i en pressemeddelelse.

- At det er lykkedes at sælge så mange Knæk Cancer-blomster igen i år, skyldes i høj grad, at så mange forretninger og kiosker over hele landet har sagt ja til at deltage. Det er vi meget taknemmelige for, tilføjer BILLED-BLADETs chefredaktør.

Se de kendte på den røde løber til Knæk Cancer i galleriet.

Knæk Cancer 2017 - Rød løber

Sponsoreret indhold