Se Sofias vilde vægttab

Så lækker og glad er Sofia Saidana i dag.

Så lækker og glad er Sofia Saidana i dag.

Foto: Mikael RieckTi Snickers blev proppet i munden, mens flere bøtter Ben & Jerry's ventede i fryseren, og i 7-Eleven fyldte Sofia Saidana depoterne op.

- Jeg gik først et sted hen for at købe donuts, så i en anden for at købe mere og til sidst i en tredje, fordi jeg ikke turde købe det hele samme sted.

Sådan beskriver den 27-årige københavner sin egen virkelighed, indtil hun for to et halvt år siden tog en beslutning om, at maden ikke længere skulle styre hendes liv.

- Det begyndte, da jeg var 15 år og mistede min mor, der døde af kræft. Derefter oplevede jeg en masse svigt og røg på krisehjem, da jeg ikke havde noget sted at bo. Så jeg havde ikke noget fodfæste i mange år. Jeg begyndte at overspise, og maden blev min trøst og min omsorg, forklarer Sofia.

- Jeg kunne ikke passe mit arbejde, jeg var elev på et hotel, men stod for 90 procent af sygefraværet. Jeg var helt væk og drak alkohol, tog stoffer og blandede med antidepressive. Jeg var fuldstændig ligeglad med mig selv. Og så spiste jeg mig fra sans og samling.

De næste år steg og steg Sofias vægt.


Sofia havde en kampvægt på 120 kilo, inden hun besluttede sig for at ændre sin livsstil. (Foto: Privat)

Du kan møde Sofia på DR3 i aften i programmet "Gennemsnitlig krop" klokken 21.30. Og i dennes uges SE og HØR kan du læse, hvordan det lykkedes for Sofia at smide de mange kilo og igen få smilet frem i sit kønne ansigt.

Du kan også følge Sofia på Facebook her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close