Nyheder30. august 2017

Se rørende video: Fotograf forvandler syge børn til superhelte

Hvert barn er særligt udvalgt til den superhelt, som de repræsenterer.

Tidligere på året gik Josh Rossi viralt, efter han havde kreeret en Wonder Woman-dragt til sin kræftsyge datter, Nellee.

Nu har han taget skridtet videre og fundet seks syge børn, som alle er blevet til superhelte.

- De er sande superhelte, så jeg besluttede at lave en serie af billeder, hvor jeg vender deres svagheder til styrker, fortæller 32-årige Josh Rossi til det amerikanske medie People.

Lige siden Josh forvandlede sin egen datter til Wonder Woman, har forældre med syge børn fra hele landet kontaktet ham og spurgt, om han ikke vil gøre det samme for deres børn.

- Jeg er lykkelig over endelig at gøre det og vise verden, hvor inspirerende og stærke de er. Jeg føler helt ærligt, at det er det bedste, jeg nogensinde har gjort, lyder det fra fotografen.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/startbillede.jpg
 Josh Rossi

Sammen med sin kone, Roxanna, fandt Rossi seks børn, som skulle repræsentere Batman, Aquaman, Wonder Woman, Superman, Cyborg og Flash.

Kostume-designeren Julie Whitley brugte tre uger på at lave kostumerne, og derefter afholdt Josh Rossi photoshoot i et professionelt studie.

- Det, jeg særligt godt kan lide ved det, er, at vi nøje udvalgte et barn til hver rolle. Hvis Superman f.eks. får kryptonit, bliver han svagere. Teagan Pettit, drengen som Superman, venter på en hjertetranplantation og har kun et halvt hjerte. Han var det perfekte valg til Superman.

- Efter at have lavet de her billeder, har det ændret mit syn på livet. Med eller uden kostumer er de her børn superhelte, siger Josh Rossi.

Se alle billederne her.

Sponsoreret indhold