Nyheder 8. juni 2016

GALLERI: Se politikerens flabede fortid

– Det var en fantastisk tid, griner 43-årige Christel Gall, som er stolt af tiden som stripper og nøgenmodel. I dag er hun aktiv politiker og sidder blandt andet i Odense Byråd

Galleri: Danmarks Frækkeste politiker

Ansigtet er levende, og fagterne store. Christel Gall er nok en lidt anderledes politiker end de fleste.

Turen til udvalgs- og byrådsmøder i Odense Byråd foregår ofte på hendes store Yamaha-motorcykel, og så har den 43-årige kvinde en stolt fortid som SE og HØR-pige.

– Jeg arbejdede i en bar, som havde striptease hver onsdag.

- Der opdagede jeg, at det ikke havde noget at gøre med størrelse og figur, men hvordan pigerne kom ud over scenen.

- Det var dejligt for mig, som jo ikke er en lille pige, men ganske almindelig, smiler Christel.

Et par smarte bemærkninger førte til, at hun efter at have tømt venindernes skabe for tøj snart selv befandt sig i baglokalet og gjorde sig klar til at gå på scenen.

– Jeg havde to veninder med og kiggede desperat efter et vindue, vi kunne smutte ud ad, griner Christel igen.

Den dengang 20-årige pige endte selvfølgelig på scenen, og der blev hun nærmest de følgende otte år.

– Mit første show var det fedeste nogensinde. Det var så fedt, og en kanon aften, fortæller politikeren, som kan tælle de dårlige arbejdsdage som stripper på en enkelt hånd.

Snart fik fotograferne også øje på den kønne pige, der optrådte som både SE og HØR-pige og nøgenmodel i forskellige mandeblade.

Christel valgte først at stoppe som stripper efter et biluheld i 1999, fordi smerterne var for store.

Siden 2003 har det handlet om hendes forretning i Odense, Piercer.dk, og i 12 år har hun været gift med Thomas, som driver køreskole samme sted. Christel er også bidt af politik og sidder i byrådet for Dansk Folkeparti.

Byrødderne har lært hende at kende fra andre ting, og Christel har bestemt ikke mødt rynkede øjenbryn i byrådssalen på grund af sin flabede fortid.

– Det vigtigste er jo vores holdninger.

- Det har været et større problem, at jeg ikke spiser halalslagtet kød. Det har vi fået en del diskussioner til at gå med, griner Christel.

Hun havde aldrig set den politiske karriere komme, men kunne på den anden side heller ikke lade være.

– Når jeg ser noget urimeligt, så reagerer jeg. Sådan har det altid været, forklarer hun.

Med sit første barn kom hun med i forældrerepræsentationen og blev siden formand.

Så hjalp hun med at hænge valgplakater op og meldte sig ind i Dansk Folkeparti, og på generalforsamlingen var hun ”simpelthen nødt til at sige noget”.

På den næste generalforsamling kom hun med i bestyrelsen, på den næste blev hun næstformand. Og nu er hun lokalformand for partiet i Odense.

Christel udelukker ikke, at det på et tidspunkt, når det passer med børnene på nu syv og ti år, også kan komme til at handle om landspolitik.

Sponsoreret indhold