Nyheder23. september 2013

SE og HØR’s nye chefredaktør: Et drømmejob

SE og HØR’s nye chefredaktør har en fortid på Ekstra Bladet
Se og Hør får ny chefredaktør.
Se og Hør får ny chefredaktør.
 Foto: All OverDen nye mand ved roret er Niels Pinborg.

Niels er 39 år og har gennem mange år arbejdet på Ekstra Bladet, dels på avisen og dels på ekstrabladet.dk.

Hans journalistiske udgangspunkt er oprindeligt kriminalstoffet, men efter et ophold som Ekstra Bladets korrespondent i London har han siden 2008 indtaget chef- og redaktørroller på såvel kriminalredaktionen som på ekstrabladet.dk.

Niels havde som ledende redaktør ansvaret for ekstrabladet.dks indholdskoncepter på alle stofområder, udviklingen af sitets journalistik og ledelsen af redaktionens medarbejdere.


Kim Henningsen stopper på SE og HØR

I foråret 2013 blev Niels headhuntet til metroXpress, hvor han tiltrådte som chefredaktør i parløb med avisens ansvarshavende chefredaktør Jonas Kuld Rathje. Parret har relanceret metroXpress, og avisens site mx.dk gik i luften i april og er siden vokset til over 150.000 unikke brugere om måneden.

Niels glæder sig meget til at starte og har følgende kommentar:
- Stillingen som chefredaktør på SE og HØR er et drømmejob for mig. Jeg har tabloid-journalistik i blodet, og SE og HØR er for mig at se den optimale formidler af tabloid-journalistik. Jeg ser frem til at stå i spidsen for Danmarks stærkeste sladderredaktion, der også fremover, som de første, skal forsyne danskerne med gode, afslørende nyheder om de kendte og kongelige, siger han.


Henrik Qvortrup har også været chefredaktør på SE og HØR. Se ham med hår på her

Sponsoreret indhold