Nyheder 25. februar 2014

SE og HØRs læsere støtter Ibi: Kærlighed har ingen alder

Læserne synes, at 16 års aldersforskel mellem Ibi og Simon er helt fint
Af af
SE og HØRs læsere støtter Ibi Støving
SE og HØRs læsere støtter Ibi Støving
Foto: Kaspar Wenstrup og Facebook
Det strømmer ind med anerkendende og rosende ord fra SE og HØRs læsere til Ibi Støving, efter den kønne tv-vært for nyligt fortalte åbenhjertet om dét at blive kæreste med en fyr, der er 16 år yngre end hende selv.

- Hvis forholdet FØLES rigtigt, så er det jo bare skønt. Når to mennesker finder sammen, er det ofte i høj grad, fordi deres mentale energier tiltrækker hinanden, men kan sagtens følge og forstå Ibi... Ønsker jer det bedste sammen, skriver Birgitta Rammer således på SE og HØRs Facebook-profil som en kommentar til artiklen om de to turtelduer.

Læs også: Ibi: Derfor ventede jeg på Simon

- Kærligheden har ikke nogen alder, lyder det fra Louise Madsen, mens Renathe Knudsen skriver, at "det er kærligheden, der skal bestemme, ikke alderen."

Det chokerede mange, da Ibi Støving sidste sommer fandt sammen med fodbolskåret Simon Makienok - og det var ikke, fordi den kønne tv-vært lige have droppet balletmesteren Alexander Kølpin, eller fordi hun havde fundet sammen med endnu en boldspiller - det var aldersforskellen på 16 år, som fik folk til at rynke på næsen og blive chokeret. Og dét irriterede Ibi Støving:

Læs også: Simon og Ibi nøgne på nettet

- Det er helt utroligt! Vi har hverken taget stoffer, gjort noget kriminelt eller slået på Anakin (Ibis søn, red.), men alligevel pisser vores forhold folk af, siger hun i et åbenhjertet interview med Move by Femina.

For Ibi Støving er aldersforskellen ikke stor, for hun synes selv, at hun virker ung indeni:

- Jeg føler mig meget ung, og min sindstilstand er vel ikke mere end 29 år gammel - til gengæld har Simon sådan en rolighed, som man kun finder ved mænd, der har været igennem et helt liv. Vi er det perfekte match, og der er jo ikke nogen, der dør over, at vi er sammen, siger hun til magasinet.

Nu kan Ibi Støving da glæde sig over, at SE og HØRs læsere er enige med hende i, at det på ingen måder kan være et problem at finde sammen med én, der er noget yngre end én selv.


Sponsoreret indhold