Nyheder19. september 2012

SE og HØR viser de forbudte billeder af topløs Kate

Køb bladet i morgen og se de verdensberømte fotos
Af af
Tronfølgerparret som de ser ud med tøj på
Tronfølgerparret som de ser ud med tøj på
 Foto: All Over

Som det eneste danske medie er det helt eksklusivt lykkedes SE og HØR at skaffe billederne af den topløse hertuginde Kate af Cambridge.

Dem kan du se i morgen, hvor vi udkommer med et 16 siders tillæg fyldt med pikante fotos af Englands kommende dronning. Taget i Sydfrankrig, hvor William og Kate var på kærlighedsferie.

- Vores læsere elsker at følge med i de kendte og kongeliges liv og efterspørger afslørende nyheder, der kommer helt tæt på. Jeg er derfor utrolig stolt over, at vi har fået rettighederne til at bringe de topløse billeder af Storbritanniens kommende dronning, som hele verden i øjeblikket taler om - men som de færreste egentligt har set, fortæller SE og HØRs chefredaktør Kim Henningsen.

- Det ligger i SE og HØRs DNA, at vi skal underholde og tilfredsstille vores læseres nysgerrighed. Derfor er det altid relevant for os, når en hertuginde og kommende dronning af England er topløs og endda frivilligt viser bryster ud mod en offentlig vej, siger Kim Henningsen.

Den samme beslutning har sladderbladsredaktører i øvrigt truffet i Sverige, Finland, Holland, Belgien, Tyskland, Italien samt en stribe andre lande.

Billederne vil ikke blive vist digitalt på seoghør.dk, så du skal købe bladet for at få fornøjelsen af den kongelige barm.

Sponsoreret indhold