Nyheder13. juni 2014

SE og HØR-vinder: Tårerne trillede for One Direction

Se videoen: Trine Marqvard Gregersen vandt VIP-billetter til One Direction-koncerten
Af af
Trine Marqvard Gregersen blev godt overrasket da SE og HØRs chefredaktør Niels Pinborg kom forbi privaten i Frederikssund
Trine Marqvard Gregersen blev godt overrasket da SE og HØRs chefredaktør Niels Pinborg kom forbi privaten i Frederikssund
 Foto: Mikael RieckVil du ind og se One Direction med VIP-billetter i Parken? Det spørgsmål stillede SE og HØR sine mange trofaste læsere og følgere.

Det ville Trine Marqvard Gregersen meget gerne. Så hun troppede lørdag den 7. juni op i Lyngby Storcenter sammen med sin mor og fik taget billede med en virkelighedstro udgave af de fem popdrenge.

Og så gik den vilde jagt efter likes på Facebook.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2d8f7f699da6419483178b4015bed474.jpgDet var dette billede, der sikrede Trine sejren og de to billetter (Foto: Mikael Rieck)


2.172 likes fik Trine på sit billede med One Direction, og det var så godt gået, at hun torsdag fik besøg af SE og HØRs chefredaktør på sin bopæl i Frederikssund. Med sig havde chefredaktøren den glædelige nyhed, at Trine havde vundet to billetter til den eftertragtede koncert med popdrengene i Parken.

Hendes billede blev tilmed delt intet mindre end 305 gange på det sociale medie - venner, veninder, familie og klassekammerater kæmpede for Trines drøm, som altså nu er gået i opfyldelse.

Mandag tager en glad Trine således plads i Parken for at se de fem popdrenge i virkeligheden.

Se, hvordan hun reagerede, da hun fik besøg af SE og HØRs chefredaktør herunder:


Sponsoreret indhold