Nyheder4. juni 2008

SE og HØR-SOMMER

Sidste år faldt sommeren som bekendt på en onsdag. Allerede nu tør jeg godt fastslå, at sommeren 2008 bliver bedre end sin forgænger, hvilket - det må
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/qvortrup-mener/leder2308stort-jpg.jpg

Sidste år faldt sommeren som bekendt på en onsdag. Allerede nu tør jeg godt fastslå, at sommeren 2008 bliver bedre end sin forgænger, hvilket - det må man erkende - heller ikke siger vældig så meget.

Maj var fantastisk. Juni ser ud til at blive endnu bedre. Og prognose-magerne har længe forudsagt, at resten af sommeren i fin stil vil leve op til forsommerens imponerende takter.

En kanon-sommer, med andre ord. En af den slags, hvor Carlsberg sætter turbo på tappehallerne, Arla får koldskåls-rekord, og hvor det er rigtig, rigtig sjovt at drive is-kiosk.

Omvendt er det småsurt at være biograf-ejer. Super-smart er det næppe heller at have købe stort ind af gummistøvler med henblik på videresalg ved Roskilde Festivalen. Og Stig Elling? Ja, han har haft bedre somre.

Hvordan er det så at være ugeblads-redaktør her i sommerheden? Jeg klager ikke.

Godt nok skulle man tro, at regnvejr var præcis, hvad en udspekuleret rad som undertegnede spekulerede i.
Forkert! Faktum er nemlig, at højsommer er SE og HØR-vejr.

Sol, sommer, strand og sommerhus tilsat et stænk af SE og HØR er en perfekt cocktail. Fås faktisk ikke bedre.

Og skulle det alligevel blive FOR hedt, så træk ind i skyggen. Skænk dig en øl eller et glas kølig hvidvin og und dig selv et svalende frikvarter i selskab med Danmarks bedste sladderblad. Heller ikke tosset.

Rigtig god sommer.

Sponsoreret indhold