SE og HØR: Ny chefredaktør

Kim Henningsen er en garvet nyhedsjournalist med mere end 30 års erfaring. De seneste 17 år har han været på B.T. - heraf de sidste ca. 10 år som nyhedschef og ledende redaktionschef.

- Det er et drømmejob og en kæmpe udfordring på den positive måde, siger Kim Henningsen.

- Som journalist har jeg altid haft en ambition om at nå så mange læsere som muligt. Med flere end 800.000 ugentlige læsere og over 250.000 besøgende på nettet er SE og HØR et af landets absolut mest populære medier. Samtidig har læserne enormt høje forventninger, og jobbet er jo kendt for at være øretævernes holdeplads, så det er også med en vis portion ydmyghed, jeg starter i mit nye job.

Kim Henningsen har ingen planer om afgørende at ændre på SE og HØRs redaktionelle linje. Bladet vil også i fremtiden indeholde klassisk kritisk og underholdende journalistik om de kendte og kongelige.

- SE og HØR er kendt for at gå til kanten og kompromisløst levere de nyheder om de kendte og kongelige, som man ikke finder andre steder. Det vil vi fortsat gøre - på en frisk måde og med et glimt i øjet, fastslår Kim Henningsen.

Jagten på en ny chefredaktør til SE og HØR har stået på siden november 2008, da chefredaktøren gennem seks år, Henrik Qvortrup, forlod bladet for at blive politisk redaktør på TV2.

Kim Henningsen er gift med tyskfødte Katrin, 41 år. Sammen har de to børn, Kay på ni år, og Tobias på tre. De bor på en landejendom med ti tønder land ved Gilleleje i Nordsjælland omgivet af heste, høns, katte, kaniner og en hund.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close