Nyheder28. august 2013

SE og HØR møder Todd

Martin Brygmann optræder på fredag med sit alter ego Todd. Her fotæller han om nøgenhed og søde betjente
Todd er ikke nervøs for at gå på scenen
Todd er ikke nervøs for at gå på scenen
 Foto: All Over



SE og HØR har fået et eksklusivt interview med entertaineren Todd fra Australien. På fredag optræder han nemlig på Bremen i København.

Todd, hvorfor vil du ikke have tøj på?

Jamen, jeg har da toj på..! Jeg går aldrig nogen steder hen uden at have min tricot på, som er maaaajet kropsnært. Den kan jeg godt li' fordi (hov, den rimede?!) at den fremhæver alle mine dansetrin og bouvægelser på en flotteste måde.

Er du nervøs for at gå på scenen med dit eget show?

Den sunes jeg ikke, jeg mærker som helst til. Faktisk så glæder jeg mig som den lille kat på vejen, og salen bliver fuldt af dem dejligste mennesker man kan forstille sig. Så jeg glæder mig ubetvivlet..!


Er Martin Brygmann medlem af folketingetHvorfor bor du i Danmark, når du er englænder?

Jeg er Australier og har boet her i Danmark i sutten år nuy. Jeg var i Danmark på ferie og faldt den pladaske for på den måde danskerne var på. Så bugundte jeg at optræde på Stroget og på torvt, hvor jeg malede mig med solvfarve og stod helt stille i flere minutter. Folk troede, jeg var den statue.


Har du opholdstilladelse i Danmark?


Den er jeg ikke hundrede procent sikkert på? Meeeen indtil videre er den gået maaaajet bihaligt, så jeg tror den nok skal gå, som den skal.


Brygmann bruger "neger" på scenen


Har du bestået prøven i dansk for at få opholdstilladelse? Hvis ja - med hvor mange rigtige?

Jeg tog i hvert tilfald en test på en tidspunkt, og jeg klarede den viiiirkeligt flot. Dem røvste mig maaaajet dem sode betjentene….i flere minutter.


Køb billetter til showet og læs meget mere på Clubmetroxpress

Sponsoreret indhold