Nyheder22. oktober 2009

SE og HØR lancerer TV-kanal

Som det første trykte medie i Danmark etablerer SE og HØR nu sin egen TV-kanal, SE og HØR TV
Af af
Chefredaktør Kim Henningsen er stolt af at kunne lancere SE OG HØR TV, der går i luften om en uge
Chefredaktør Kim Henningsen er stolt af at kunne lancere SE OG HØR TV, der går i luften om en uge
 Foto: Peter Grosen

Den nye TV-kanal lægger stærkt ud ved at tilbyde sine læsere og alle andre interesserede adgang til flere hundrede film, som brugerne kan se, når de har lyst - i deres helt egen hjemmebiograf.

- Tilslutning til SE og HØR TV kræver hverken antenner, bokse eller andre tekniske finurligheder. Signalet kan modtages på stort set alle private computere og sendes videre til seernes TV-skærme ved hjælp af et billigt kabel - så er der TV i super kvalitet i alle danskeres hjem, siger SE og HØRs chefredaktør Kim Henningsen.

Starten på den nye TV-kanal er et resultat af et unikt samarbejde med Movieurope, som repræsenterer de fleste større, danske filmproducenter.

- Vi ved, at der blandt SE og HØRs læsere og blandt danskerne generelt er en enorm interesse for danske spillefilm, så vi har valgt at satse benhårdt på den genre, men selvfølgelig tilbyder vi også store internationale film og dokumentarfilm, siger Kim Henningsen.

Zentropa-direktør Peter Aalbæk Jensen, der er en af medejerne af Movieurope, er meget tilfreds med aftalen:

- Jeg er utroligt glad for, at alle danskere nu får adgang til den store, danske filmskat, siger Peter Aalbæk Jensen.

- Dette er kun første skridt i forbindelse med en stor TV-satsning hos SE og HØR. I fremtiden vil vi tilbyde masser af egenproduceret underholdning fra SE og HØRs kerneområder, f.eks. reportager fra aften- og nattelivet i Danmark, siger Kim Henningsen.

Adgang til den nye TV-kanal kræver et abonnement, som koster mellem 49 og 149 kr. pr. måned. For de penge får brugerne ubegrænset adgang til alle film i de enkelte pakker. Med et guld-medlemskab er prisen helt nede på 30 øre pr. film - som kan ses igen og igen lige nøjagtigt, når det passer seerne hos SE og HØR TV.

SE og HØR TV går i luften den 29. oktober.

>


Sponsoreret indhold