Nyheder 9. februar 2021

SE og HØR har bragt forkert billede

I forbindelse med dækningen af sagen om drabet på Freyja Egilsdòttir har SE og HØR ved beklagelig fejl bragt et forkert maskeret billede af den formodede drabsmand

I forbindelse med dækningen af sagen om drabet på Freyja Egilsdòttir har SE og HØR ved beklagelig fejl brag et forkert maskeret billede af den formodede drabsmand.

Billedet, der er bragt pixeleret i to tilfælde på nettet og et i printversionen, er ganske simpelt ikke af den mand, som politiet har anholdt for drabet og som siden har tilstået sin ugerning. Billedet er nu fjernet.

- Vi er blevet bekendt med, at manden på billedet er en anden end den, vi var blevet oplyst. En mand med relation til offeret, som intet har med sagen at gøre. Heldigvis er billedet bragt fuldstændigt maskeret, men det er meget beklageligt at bringe et forkert billede - og så i så en alvorlig sag. Det burde ikke kunne ske, siger chefredaktør Niels Pinborg.

- Vi er simpelthen blevet snydt af en kilde, som vi troede, vi kunne stole på. Vi har, som vi plejer, forsøgt at tjekke oplysningerne, men jeg har aldrig været i denne situation før, så alarmklokkerne har slet ikke været indstillet til, at det kunne ske. Det er de nu. Om kilden har været i god tro, da han tilbød os billederne, eller om der er tale om en, der mod bedre vidende sendte forkerte billeder, ved jeg ikke. Men det er for så vidt lige meget. Fejlen er vores, siger chefredaktør Niels Pinborg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg ved ikke hvem manden på billedet er, men jeg vil alligevel frygtelig gerne i kontakt med ham, så jeg kan give ham en personlig undskyldning.

Sponsoreret indhold