Nyheder31. januar 2014

Se Mascha Vang helt uden tøj

Du har set hende i undertøj, men aldrig uden en trevl
Mascha slapper af med Ridge på skærmen
Mascha slapper af med Ridge på skærmen
 Foto: Mikael ReickMascha Vang har adskillige gange fået unge mænd til at savle, når hun har vist sig i frækt undertøj. Men det er kun de få, der har fået lov til at se undertøjsmodellen som gud har skabt hende. En af de få er bloggeren og bedste veninden Sarah Louise, der netop har været på spaophold med Mascha og her har kan hun afsløre, at Mascha trives bedst uden tøj på.

Macha Vang twerker med brysterne

Sarah Louise beviser dette ved at tage at smide et billede på sin blog af den petite model, der som en anden verdensstjerne drikker champagne i sofaen med frit syn til de store silikone-babser.

- Hun lå bare der i al sin herlighed og fuldstændig ublufærdig. Da jeg truede med at tage et billede, kom hun bare med et fnis. Jeg elsker mennesker, der bare hviler i sig selv og sin krop!! Og med chance for en masse chokerende kommentarer, så smider jeg billedet op, for hun er simpelthen for lækker til, at jeg kan lade være, skriver Sarah Louise på sin blog.

Mascha Vang mangler veludrustet mænd

Desværre har Sarah Louise sat små irriterende klatter på billede, så man ikke kan se det allermest intime. Uden havde det måske kostet venskabet.

Komikeren Andreas Bo er dog så heldig, at han ved, hvad der gemmer sig under skjule-klatterne. Læs hele den historie i denne uges SE og HØR.

Indtil du har været i kiosken, kan du nyde den nøgne Mascha på Sarah Louises blog her.

Sponsoreret indhold