Se Louise Wolffs håndværker

Værten er ikke meget for at vise sig frem med kæresten

Værten er ikke meget for at vise sig frem med kæresten

Foto: Mikael RieckNår klokken slår 20 på Rådhuspladsen, og "Aftenshowet"s rulletekster løber over skærmen, gør stjerneværten Louise Wolff sig klar til at drage mod Nørrebro i København. Den altid smilende blondine bor godt nok ikke i det rå område, men der er alligevel noget, der trækker så meget, at den 35-årige DR-vært cykler eller tager 5A-bussen ud mod Nørrebros Runddel.

Læs, hvorfor Louise Wolff ikke tidligere har kunnet holde på en kæreste

Det, der trækker, er den ligeledes 35-årige tømrer Anders Lund, som frøken Wolff har været kæreste med siden foråret. Håndværkeren og TV-værten har gået ualmindelig stille med dørene omkring deres kærlighed, men tidligere på året åbnede Louise Wolff en smule op i et interview med Billed-Bladet:

- Min kæreste hedder Anders og siger, at han er verdens heldigste. Vi er begge 34 år (på daværende tidspunkt, red.), og han har sit eget entreprenørfirma. Det er dejligt at høre om noget helt andet end TV, når han fortæller, hvad han går og laver. Så der er nogle helt andre snakke over spisebordet, sagde hun i foråret til ugebladet.

Men SE og HØR fandt parret:


Parret sniger sig ud fa lejligheden på Nørrenbro. Ingen farvelkys eller andet der kan give opmærksomhed (Fotro: Mikael Riek)


Her er han så: Louises private håndværker (Foto: Mikale Rieck)

Ud over sit tømrerfirma har Anders Lund også en søn på fire og et halvt år, og den lille purk har selvfølgelig allerede mødt sin berømte stedmor. Frit forhold Louise Wolff har ellers tidligere haft store problemer med at finde den helt rette fyr.

Dette nye par er knap så hemmelige

Ofte har karrieren stået i vejen for kærligheden, men i Anders Lund har hun endelig fundet en rummelig mand, der hviler i sig selv og bakker 100 procent op om hendes store ambitioner på mediefronten.Tidligere måtte Louise Wolff takke pænt nej til værtsrollen på et stort underholdningsshow, fordi en ekskæreste satte foden i jorden, har hun fortalt til ALT for damerne.

Nu tyder alt dog på, at Louise kan få både karriere og kærlighed til at gå op i en højere enhed.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close