Nyheder 18. juni 2016

Se Laudrups luksusvilla

Fodboldhelten har sat Strandvejs-palæet i Skodsborg til salg. Kom med indenfor i fodboldborgen
Hvis du har 11,8 millioner kr., så kan den yngste af Laudrup-brødrenes villa på Skodsborg Strandvej blive din.  
  47-årige Brian Laudrup og hustruen Mette har sat deres ejendom til salg igen – denne gang hos en ny mægler, og det er nu ejendomsmægleren Ivan Eltoft Nielsen, som skal sælge Laudrups luksuriøse hjem.    Tiden er til, at den 47-årige eksfodboldspiller vil skille sig af med villaen, da børnene Nicolai på 27 og Rasmine på 22 er blevet voksne.   – Vi er i samme situation som så mange andre forældre. Når éns unger flyver fra reden, så står man pludselig med noget plads, man ikke længere får brugt. Og så kunne vi godt tænke os noget mindre, som ikke kræver det samme.  Jeg bruger også meget tid i udlandet med TV og arbejde, så de grunde gør, at vi skal videre, siger Brian Laudrup til Boliga.dk   Gav selv 14 mio.   Brian og Mette gav 14 millioner for herligheden i 2007 og har tidligere haft ejendommen til salg uden at finde nye ejere.    – Tingene skal hænge sammen. Vi har købt til en vis pris og har også sat det i stand, så vi tager det stille og roligt.    Og det er jo heller ikke sådan, at man ikke kan holde ud at bo her, siger Brian Laudrup.
Wow, en villa! Laudrups skønne Skodsborg-herlighed ved Øresund er sat til salg for 11,8 mio. kr. (Foto: Ivan Eltoft Nielsen)
Aaah! Så bliver det næsten ikke mere idyllisk. Fra træterrassen er der en smuk udsigt over Øresund. (Foto: Ivan Eltoft Nielsen)

I parrets lyse opholdsstue er der åben pejs og glaspartier. (Foto: Ivan Eltoft Nielsen)

 

Læs beskrivelsen af Brian Laudrups smukke villa og se alle de flotte billeder på ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsens hjemmeside 

Sponsoreret indhold