Nyheder21. oktober 2013

Se, hvor Medina og Christopher er flyttet hen

På deres nye adresse er de blevet naboer til en række andre kendisser
Ifølge Medina har de to sangstjerner et fuldstændigt solidt forhold
Ifølge Medina har de to sangstjerner et fuldstændigt solidt forhold
 Foto: Dan Mariegaard

Gennem længere tid har det celebre popsangerpar Christopher og Medina beboet en lejlighed sammen på Halmtorvet i København. Men nu ser det ud til, at der skal ske noget nyt, og en flytning er i gang.

- En flytning er jo en lang proces, forklarede Christopher til SE og HØR ved lanceringen af Medinas nye kosmetikserie i samarbejde med det danske kosmetikfirma Gosh.

Medina og Christopher; Vildt forelskede

Deres nye bolig er lejlighedshotellet Stay Copenhagen på Islands Brygge blot få hundrede meter fra den gamle lejlighed. Her bliver de naboer til andre københavnerkendisser såsom Remee og Frederik Fetterlein.

Hvor i processen parret befinder sig netop nu, ønskede Christopher dog ikke at svare på.

Så om flytningen har nået sit endelige mål, eller om Stay kun er en overgang til noget andet, vides ikke.

For meget makeup
Man skulle ikke tro, at en spirende makeupudvikler ville indrømme, at man kan eje for meget makeup, men det gjorde Medina.

- Jeg har sindssygt meget makeup, og jeg bruger det faktisk ikke. Jeg bruger kun det, jeg har lavet med Gosh lige nu. Men det fylder stadig tre toilettasker, og det er alt for meget.

Selv om Medina mener, hun fylder for meget med sine tre toilettasker, er Christopher ikke helt enig.

- Jeg synes faktisk, hendes tøj fylder mere. Men det er også i orden. Jeg har jo fire guitarer, som fylder. Vi skal have plads til hver vores passion, sagde han.

Om det er grundet flytning, at Medinas makeup p.t. befinder sig i toilettasker, vides ikke. Mon ikke at de to stjerner, får plads til både guitarer og sminke i deres nye hjem. Skal sminke også findes i dit hjem? Se & Hør SAVER udlover I samarbejde med Nicehair Rabatkoder til alle vore læsere, vælg din sminke med rabat!

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0847a2b8641d4623ac8147a3bead04ec.jpg

- Det er på dette hotel, at Medina og Christopher bor sammen med andre kendte danskere. Blandt andet Remee (Foto: Claus Poulsen)

Se hvilket par, der er ved at flytte sammen

Sponsoreret indhold