Nyheder6. april 2016

Mysteriet løst: Se hvor Kardashian-klanen skulle hen

Familien tog på luksusskiferie i Colorado.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kimkourt.jpg
 Foto:

Stor mystik bredte sig forleden, da familien Kardashian pludselig boardede et privatfly i Los Angeles. Den eneste der vidste, hvor de skulle hen, var familiens matriark, Kris Jenner.

Men nu er det blevet afsløret.

Adskillige medier kan i dag fortælle, at Kim, Kourtney, Kandell og alle de andre skulle på skiferie i Vail, Colorado. Turen er en del af optagelserne til den kommende sæson af 'Keeping up with the Kardashians', og det mest overraskende er, at Scott Disick var med på turen.

Indtil i går var det kun Kris Jenner, der kendte destinationen - og dermed tyder meget på, at skiferien har et formål. I tidligere sæsoner af den populære reality-serie, har familien brugt skiferier som en slags terapi.

I 2009 lavede Kris Jenner et lignende stunt, fordi Kim følte sig holdt udenfor af sine søstre. Derfor ville hun ryste familien sammen på en skiferie.

Denne gang er problemerne dog lidt større. Kourtney er ikke længere sammen med Scott Disick. Mest på grund af Scotts druk og hærg. Dermed kunne denne ferie være Kris' snedige plan for at holde Scott ædru og tæt på familien.

Men blev også rigeligt tid til at hygge:

https://imgix.seoghoer.dk/kris.jpg

Kendall Jenner får sig en sludder med sin mor, som er klædt i en ejendommelig lilla pels.

https://imgix.seoghoer.dk/kendallkylie.jpg

Familien var heldige med vejret. April måned er ikke specielt nedbørsrig i Colorado, men frisk, ny sne væltede ned. Her er det Kendall og Khloé arm i arm.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold