Nyheder27. juni 2014

Se hvem Wozniacki lokkede med på selfie

Mødet med kendissen redede tennisdarlingens dag
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/0335ce38a9c347199c1175642a011f6e.jpg
 Foto: Gert BlumeNormalt er det Caroline Wozniacki, der må stille op til alverdens fotografier og autografskrivninger. Torsdag ved Wimbledon-anlægget var rollerne byttet om og 'miss Sunshine' blev godt og grundigt starstrucked.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniackis far afslører deltaljer om chok-bruddet

Da Niall Horan fra One Direction pludselig kom forbi, reagerede den danske tennisstjerne som de fleste andre piger og unge kvinder ville have gjort: hun fik taget en selfie med ham, som stolt blev fremvist på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki om bruddet: Det er en hård tid for mig nu

- Det var dagens højdepunkt, skrev Caroline Wozniacki på Twitter.

Noget tyder på, at det lille stjernemøde virkede. Wozniacki vandt fredag eftermiddag 6-3, 6-0 over 16-årige Ana Konjuh i Grand Slam-turneringen Wimbledon. Det var i øvrigt med Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary på tilskuerpladserne.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki havde fundet sin brudekjole

Ifølge Ekstra Bladet var Kronprinsen meget begejstret for, at Caroline Wozniacki ser ud til at være kommet nogenlunde over bruddet med Rory McIlroy.

LÆS OGSÅ: Wozniacki i nyt interview: Nu skal jeg jo lige finde en mand først

- Vi ved jo alle, hvad der ligger bag, men når man ser Caroline nu, så bliver man jo helt glad og varm i sjælen, sagde Kronprinsen, der fik et kindkys af den smukke tennisspiller.

Sponsoreret indhold