Nyheder3. marts 2015

Se hvad Saselines barn skal hedde

Navnet er allerede fundet til Saselines kun en-uge-gamle baby
På billedet her er Saseline stadig gravid. For lidt over en uge siden fødte hun endelig et lille drengebarn, og lykken vil ingen ende tage
På billedet her er Saseline stadig gravid. For lidt over en uge siden fødte hun endelig et lille drengebarn, og lykken vil ingen ende tage
 Foto: Mikael RieckDexter Christian Dreyer.

Det er navnet på den lille purk, som Saseline Sørensen og hendes kæreste, Michael Dreyer, blev forældre til den 22. februar.

Det røber den 32-årige sangerinde på sin livsstilshjemmeside wuhuw.dk i et indlæg, hvor hun beskriver den første tid som nybagt mor til barn nummer to.

LÆS OGSÅ: Saseline: Ikke fedt at være gravid

- Vi svæver rundt i en boble af ekstase, kærlighed og udmattelse. Dexter, det lyder som en fræk, livlig og kvik lille dreng, og selv om jeg kun har kendt ham i en uge, så er det også nogle af de billeder, jeg allerede nu har på ham, skriver Saseline Sørensen om fornavnet, mens mellemnavnet er en bevægende kærlighedserklæring.

LÆS OGSÅ: Saseline: Hotte bikinibilleder

- Christian får han fra min storebror, der desværre gik bort for fem år siden. Det er en dejlig følelse for mig at give hans navn videre, skriver sangerinden og forklarer om efternavnet.

- Så har Dexter fået sin fars efternavn og ikke mit ekstremt eksotiske efternavn, Sørensen. Det har jeg bare aldrig følt stærkt for at give videre. De kan få deres fædres efternavne og så forhåbentlig min kulør, joker den malaysisk-fødte sangerinde.

LÆS OGSÅ: Klamt tisse-tilbud til Saseline

Dexters storebror er syvårige Sean, som Saseline Sørensen har med den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein, og med fødslen af sit andet barn var sangerinden meget spændt på sin følelsesreaktion:

- Kærligheden fordobles - eller nej, den mere end fordobles, den multipliceres hele vejen rundt. Jeg mærker kærligheden til Sean endnu stærkere. Jeg mærker kærligheden til min kæreste endnu stærkere. Al kærligheden i mig er bare blevet forstærket af Dexters ankomst, skriver den stolte nybagte mor.

Læs hele indlægget her.

Sponsoreret indhold