Se hvad han skal lave: Her er Villys nye job

Villy Søvndal blev i oktober sidste år ramt af en blodprop i hjertet

Villy Søvndal blev i oktober sidste år ramt af en blodprop i hjertet

Foto: Birger Storm


Sidste år måtte SF-formanden Villy Søvndal trække sig fra sin post efter en blodprop i hjertet, men nu skal han igen have fundet arbejdstøjet frem. Det skriver Jydske Vestkysten.
Villy Søvndal har fået job som konsulent for Business Kolding, og det bliver derfor hans job at fremme og styrke Koldings position overfor udenlandske interesser - med hjælp fra den ernorme erfaring og kendskab til området, som Villy Søvndal har.Villy Søvndal foran sit klaver i hjemmet ved Kolding, som han i maj satte til salg (Foto: Niels S. Andersen)


LÆS OGSÅ: Villy Søvndal ramt af blodprop

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig sygdom: Villy sælger huset

- Jeg synes, det er sjovt, at Kolding kan bruge min viden til gavn for Business Kolding, siger Villy Søvndal til Jydske Vestkysten.

Villy Søvndal må siges at kende Kolding som sin egen bukselomme. Den tidligere udenrigsminister og SF-formand er nemlig uddannet fra Seminariet i Kolding, og han har boet i byen i næsten 40 år.

Han har tilmed siddet i byrådet for SF.

Det er dog ikke længe siden, at Villy Søvndal satte sit 174 kvadratmeter store patriciervilla i Agtrup ved Kolding til salg.

I begyndelsen af maj fortalte den 62-årige Villy Søvndal, at huset var blevet for stort til ham og konen, som selv blev ramt af et hjerteanfald blot fem dage efter Villy Søvndal.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close